Srdečně Vás zdravím a přináším skvělou novinku. Dostali jsme se k zorganizování dalšího semináře s vařením. Téma bude: Vyvážený talíř pro období podzimu a zimy.Jakou skladbu potravin zvolit pro tyto období a jak dosáhnout uspokojení chuťového i fyzického.Zároveň jak používat potraviny jako lék. Naučíte se zacházet s potravinami, jako s prvkem která není jen nutnost, ale je něčím co mění fyzickou i psychyckou úroveň vědomí lidí.
Bude se konat v Ústí n.L. v sobotu 16.listopadu od 9:00 do 13:00 (doporučuji si nechat rezervu, minule jsme přetahovali) ve studiu Karima (Stará 90 - dům Haber přízemí, UL, Skřivánek)
O své zkušenosti se s námi podělí a prakticky nám ukáže jak na to letitý odborník na energie v potravinách, výživový poradce, skvělý dagnostik, shiatsu masér a makrobiotik Josef Voborník.
S Josefem jsem se seznámila v naší Zdravé výživě, po několka rozpravách jsme zjistili, že máme mnoho splečného a vcelku rychle jsme se spřátelili. Můžu říct, že díky němu jsem si upevnila, ujasnila a hlavně uvedla do praxe několik věcí, které jsem již z makrobiotiky tak nějak znala z knih, nebo z mých jiných seminářů v Praze. Jsem si jistá, že tyto principy jsou celé naší rodině přínosné a mohou být velice užitečné i Vám. Ne, že bychom se stali makrobiotiky, o to vúbec nejde, ale pochopili jsme co je vyvážený talíř a jak jej dosahovat. Navíc sama za sebe jsem si zažila, jak vařit, abych netrávila u plotny hodiny a hodiny a přesto jedla čerstvá jídla. Osobně se na seminář těším.
Cena semináře je 350,-Kč (páry celkem 500,-Kč)
Přihlašovat se můžete e-mailem na club-vital@seznam.cz, nebo jiný e-mail, který používáte pro komunikaci se mnou. Prosím uvádějte své jméno a telefon.